lauantai 13. tammikuuta 2018

Uusia tuulia

Sain postitse keskiviikkona työtarjouksen työkkäriltä. Se oli laatuaan ensimmäinen ikinä. Yleensä mulle ei löydy mitään työtä mitä voitaisiin tarjota tai mitä voisin hakea. En olekaan hetkeen käynyt katselemassa työpaikkoja. Nyt kuitenkin työkuva kuulosti erittäin sopivalta. Soitin sinne torstaina iltapäivästä ja sovittiin haastattelu heti perjantaille puolilta päivin.

Eilen kävin siis siinä haastattelussa. Haastattelu meni tosi hyvin ja vaikutan kuulemma erittäin pätevältä henkilöltä siihen työhön. Ainoa mutka matkassa onkin se että minun palkkaamiseen he tarvitsevat palkkatukea, ja mun kohdalla se ei ole automaattista koska takanani ei ole vielä kahta vuotta työttömyyttä mitä yhdistys siihen tarvitsee. Terveydentilani voi kuitenkin puolesta puhua sen myöntämiseen. Joten toivotaan parasta. 

Sitten toiseen asiaan. Minä en olekaan varma että alkoiko menkat. Vuoto on todella vähäistä verrattuna aiempiin menkkoihin ennen pillereitä. TMI WARNING. Pieniä hyytymiä kuitenkin tulee ja PMS on vahvasti läsnä. Joten ehkä ovat, ehkä eivät. Kai sen näkee siitä et tuleeko ovulaatio-oireita vai toiset menkat parin viikon sisään. Ärsyttää tällainen epävarmuus. 

Me käytiin tänään yhdessä lastentapahtumassa missä oli kaikkea kivaa lapsille. Poika tykkäsi tosi paljon ajella esim plaston mopolla. Minä itse vain jotenkin onnistuin astumaan huonosti ja vääntämään jalan ja rojahtamaan sen päälle poika sylissä ja nyt on polvi sitten tosi jäykkä. Tulee takautumia siitä kun lumpio on lähtenyt joskus sijoiltaan. Nyt vaan ei mielestäni käynyt niin, kai... En vain pysty taittamaan nyt jalkaa hirveämmin. Turhauttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti