torstai 25. tammikuuta 2018

Toiveikas

Yritän nyt saada järkevää tekstiä aikaiseksi. Mutta olen ihan super toiveikas tällä hetkellä. Tosiaan alkuviikosta tuli sitä punertavaa vuotoa ja nyt alavatsalla tuntuu painetta ja välillä tuikkii. Juoksen pissalla ja hajut tunkee aivolohkoon asti. Lisäksi mun ruumiinlämpö on noussut yli asteella ja se on koholla aamusta iltaan. Ja se ovulaatio tapahtui lauantaina luultavasti. Kääk! 

Nyt on oletettavasti kp15 siis ja oireet ovat todella lupaavat. Tämä on myös hyvin hyvin outoa. Mietin ja mietin että voiko todella olla niin että tärppäsi näin äkkiä. Mietin myös sitä että oliko ne oikeasti menkat vai mitä ne oikein oli. Ovulaation oletan olleen tosiaan silloin lauantaina joten sen suhteen ne kai oli menkat. Ja silloin testipäivä olisi vasta 4.2. aikaisella testillä. Mutta jos ne ei olleet menkat. Niin voisin testata kai vaikka jo huomenna? Ajattelinkin että testaan ylihuomenna varuiksi ja sitten jos se on nega niin odottelen sinne 4.2 asti ennen seuraavaa testiä. 

Tunteet vaihtelevat todella paljon siitä että mitä jos tämä onkin totta ja tästä tulee plussa. Ensinnäkin voiko sellainen raskaus kestää? Kaiketi, miksei. Onhan niitäkin kuultu paljon että aina ekasta kierrosta aina napannut. Mutta että minäkö? En millään pysty käsittelemään tätä vielä. Ensinnäkin lapsi on toivottu mutta ei meistä miehen kanssa kumpikaan ajatellut että se tulee näin äkkiä. Koska pojassakin meni se 10kk. Minusta olisi ihanaa tosin odottaa ystäväni kanssa yhtäaikaa. Saas nähdä. En halua toivoa liikoja ja yritän nyt lauantain jälkeen unohtaa koko asian. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti