lauantai 6. tammikuuta 2018

Sotasuunnitelma

Sitähän luulisi että kun kerran raskaaksi tulee, niin sen jälkeen ei enää tunne itseään lapsettomaksi. Kun olisikin niin. Monelle se tuntuu olevan itsestään selvyys, että jos kerran saa lapsen niin saa niitä lisääkin. Valitettavastihan asia ei ole niin. Sekundaarinen lapsettomuus on myös aika yleistä. Eilinen menneisyyden purkaminen nosti pintaan elävästi ne kaikki tunteet lapsettomuudesta. Ja sen jälkeen mulle tuli sellainen olo että olen varmasti sekundaarisesti lapseton. Mikä on todella tyhmää! Koska tämä ei ole vielä edes varsinainen yrityskierto. En tajua miksi mulla on näin paljon synkkiä ajatuksia. 

Eilen illalla me käytiin pojan kanssa naapurissa mun kaverilla. Meillä on saman ikäiset pojat, tosin hänen on 3 viikkoa vanhempi kuin meidän. Pojat leikkivät semi kiltisti keskenään ja me pystyttiin juttelemaan samalla. Yritämme nyt yhtä aikaa saada toista lasta aluille. Molemmat toivoo että saataisiin myös nyt suht pienellä ikäerolla toiset lapset ja että heistä tulisi myös leikkikavereita. Jotenkin vain sitten myöhään illalla tuli fiilis että ei se kuitenkaan onnistu. Siis oikeasti, pois tämä pessimistisyys minusta! 

Ymmärrän miksi minusta tuntuu edelleen että en tule helposti raskaaksi. Toisaalta minusta olisi mukavaa heittäytyä täysillä tähän uuteen yritykseen ja haluaisin uskoa nopeaan plussaan. 

Mitä otsikkoon tulee, googletin tuossa yksi päivä että cerazettejen jälkeen voisi odotella ensimmäisiä menkkoja n.4-6 viikon kuluttua. Siitä alkaa sitten ensimmäinen yrityskierto. Mietin että odottelenko ekan kierron ensin rauhassa vai aloitanko samantien greippimehulla. Tai varmaan juon verigreippimehua koska vihaan greipin makua. Mun mielestä se maistuu homeisessa kellarissa kasvatetulta appelsiiniltä. Menen sitten sen hetkisen fiiliksen mukaan. Sitten neljännessä yrityskierrossa varmaan aloitan maca-kapselit ja jos nekään ei auta muutamassa kierrossa niin sitten varmaan Gelee Royale-kapselit. Ja jos vuodessa ei tapahdu mitään niin sitten lääkäriin. En halua mitään hirmu isoa ikäeroa lapsille joten en jää odotteleen hirmu pitkäksi aikaa.

Tässäpä tämän päivän ajatukset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti