keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Toiveita elätellen

Tänä aamuna osasinkin eilisen keskustelun perusteella aamusta odotella ihania uutisia. Eräs kaverini on saanut toivomansa plussan! Yhteen aikaan juttelimme kovasti että olisi ihana saada toisetkin lapset samoihin aikoihin mutta nyt epäilen kyllä suuresti. Todellakin toivon edelleen että saataisiin suht pienellä ikäerolla mutta saa nähdä. Tiedän kuitenkin että ekasta kierrosta plussaaminen on erittäin epätodennäköistä. 

Mutta sitten.. Eilen sain wc-paperiin haalean punaisen jäljen.. Se sai samantien toivon elämään. En halua toivoa liikoja kuitenkaan. Eli siis samantien tuli mieleen kiinnitysvuoto. Todella toivoin että minusta ei tulisi tällaista oman kehonsa kyttääjää mutta kuitenkin rekisteröin jokaisen jutun todella helpolla. Se on aika ärsyttävää itseasiassa. 

Flo väittää että ovulaatio tapahtuisi tänään. En tiedä voiko siihen luottaa koska ovulaatio-oireet tulivat jo viime lauantaina kuitenkin. Ensi kierrossa ajattelin tikuttaa siitä lähtien kun ne oireet tulee että tarkoittaako se missä vaiheessa sitten ovulaatiota kun ne oireet tulee. Joillakin se tulee kuitenkin päivä niiden jälkeen ja joillain kestää pidempään. Haluan kuitenkin tietää milloin se tapahtuu vaikkei se muuta tätä yritystapaa oikeastaan mihinkään suuntaan. Emme aio siis heilutella peittoja silloin kuin testi/kroppa käskee. Vaan jatkamme tällä samalla tahdilla kuin ennenkin minkä pitäisi olla riittävä kattamaan ovulaatio, ennen sitä ja sen jälkeen. 

Tajusin tänään että ulkoilu on mulle kyllä aika tärkeää myös eikä pelkästään meidän pojalle. Ulkona tuuli ja satoi lunta lähes vaakana mutta halusin sinne silti. Miehelle sanoin ettei sen tarvitse tulla kun vikisee aina niistä sää-tiloista ja tuli vähän sanaharkkaakin siitä. Mutta hän sitten kuitenkin otti koiran ja tuli ulos riehumaan meidän kanssa. Tehtiinkin lumiukko mikä kyllä valitettavasti hieman muistuttaa talidomidi-ihmistä. Ei oikein kädet onnistunut. 


-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti