torstai 11. tammikuuta 2018

Neuvolakäynti + muuta

Hiphei kaikille jotka eksyvät lukemaan tätä! Mulla on tosi hyvä päivä. Eilenkin oli, mitä nyt väsyin kun oltiin pitkään kaupungilla. Eilen lähdettiin jo yhdentoista aikaan siis kaupungille. Ensin käytiin tsekkaamassa henkkamaukan alet. Mun lempparifarkut, tai oikeastaan ainoat farkut, meni rikki haaroista joten oli vähän pakko mennä katseleen jos löytyisi uudet. 

Kokeilin neljät eri farkut mutta vain yhdet oli hyvät ja ne oli siis aivan täydelliset! Ne on niin mukavat päällä että huhhuh. Löysin myös mukavat olohousut ja kissapipon mihin rakastuin ehkä vähän liikaakin. En yleensä siis hemmottele itseäni uusilla vaatteilla mutta nyt oli pakko. Myös mun mies löysi itsensä tyylisen takin ja pojalle löydettiin myös ylisöpö bombertakki. 

Tämän tyylinen. Nyt en jostain syystä löydä kuvaa juuri siitä minkä ostimme. Kuitenkin. Menee varmaan heti ennen kuin tuota voi käyttää kun tänne Varsinais-Suomeen on vihdoin saapuneet pakkaset. Vielä kun tulisi lunta niin päästäisiin oikein nauttimaan talvesta. Poika nimittäin on jo pyydellyt että otettaisiin pulkka mukaan mutta eihän tuolla vielä kykene laskemaan mäkeä kun lunta ei ole nimeksikään.

Vaatteiden shoppailun jälkeen me vietiin mun kännykkä korjattavaksi, siihen piti vaihtaa akku. Sillä aikaa kun sitä odoteltiin niin käytiin Hansa-korttelissa syömässä China&Thai Palacessa lounasbuffetit. Poika söi myös tosi reippaasti. Ruuan jälkeen hän sai hieman leikkiä Pikkuli-nurkkauksessa. Sitten pitikin lähteä jo hakemaan kännykkä. Mulla on käytössä Honor 7, on ollut jo puoltoista vuotta ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Nyt syksyn aikana vaan akku rupesi kamalasti temppuilemaan. Kuulemma syksyn aikana tullut paljon liikkeeseen niitä akun vaihtoon. Mikälie massa hajoaminen käynnissä, haha!
Sitten me käytiin vielä apteekissa ja citymarketissa ennen kotiin menoa. Poika nukkui cittarikierroksen ajan rattaissa. Eli about tunnin. Ja sen jälkeen ei sitten nukuttu koko päivänä. 

Tänään meillä oli aamupäivästä pojan 1,5 vuotis neuvolakäynti. Kyseessä lääkärineuvola siis. Kasvua oli tapahtunut aika hyvin.
Pistän sulkuihin 1v mitat.

Paino 10,810 kg (9,220 kg)
Pituus 83,3 cm (74,5 cm)
Päänympärys 48,3 cm (46,4)

Jossakin vaiheessa meistä tuntui että poika on kasvanut pituutta tosi paljon, eikä ihme, sillä pituutta tuli tosiaan melkein 9 cm(!!) puolessa vuodessa. Tuntui että hän ylsi paikkoihin mihin ei ennen yltänyt ja oltiin ihan ihmeissään että jahas, yllät sinnekin. Neuvolan jälkeen käytiin lastenvaatekirppiksellä hakemassa lisää koon 92 vaatteita koska niistä on toistaiseksi vielä pulaa.

Ruokakaupassa tuntui sitten tuttu tunne. TMI WARNING. Eli todella selkeästi tunsin että menkat alkoi nyt. Siinä sitten yritin nopeasti poukkoilla loput tuotteet plus tamponit hakemaan ja kassan läpi. Selvisin kotiin ilman suurempia vahinkoja onneksi. Mutta nyt me päästään aloittamaan tämä ns.projekti. En ole ikinä ollut näin iloinen menkoista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti