tiistai 3. huhtikuuta 2018

Vapaapäivien ihanuutta

Pääsiäislomani päättyy tähän päivään. Nyt on kyllä jo ilta kun kirjoitan. Olen nauttinut näistä päivistä tosi paljon. Lauantaina tuli tavattua aivan uusi ihminen lapsineen leikkipuistossa. Myöhemmin iltapäivästä näin yhtä kaveriani lapsensa kanssa toisessa leikkipuistossa. Ilma oli todella nätti kokoajan lukuunottamatta eilistä kun satoi lunta koko päivän. 

Poika ei vieläkään halua oikein nukahtaa tai lähinnä rauhoittua nukkumaan. Joudumme istumaan välillä todella pitkään sängyn laidalla jottei ala se ravaaminen. Tämä vain kumoaa aikaisemmin opetetun itsekseen nukahtamisen taidon. Kun poika lopulta nukahtaa omaan sänkyyn, monesti hän herää keskellä yötä ja haluaa viereen nukkumaan. Tälläkin hetkellä mies on huoneessa nukuttamassa. Että mä vihaan nukuttamista yli kaiken. Mun mielestä, tää on rankinta tän ikäisen kanssa kun ei nukahda! Pinnasänkyyn pystyi turvallisesti vielä jättämään, kunnes alkoi jatkuva pyrkimys kiivetä pois. 

Tänään kävimme kirjastossa koko perhe. Oli ihanaa oikeesti olla vaan kiireettömästi lapsen kanssa. Kävin kyllä lainaamassa kirjan missä pitäisi olla vinkkejä taaperoiden uniongelmiin. Jospa siitä löytyisi jokin toimiva keino. Lähtiessämme kirjastosta ja kävellessämme kohti kirpputoria, vastaan tuli ennestään tuttu henkilö. Jo toista kertaa hän avautui haukkumalla rattaiden kanssa kulkemisesta. Tällä kertaa haukkuminen kohdistui myös lapseen ja mähän karjaisin kuin leijonaemo et haista sinä nyt jo vittu. Ihan kamalaa oikeasti kun en osannut pysyä asiallisena. Mua nolottaa, mutta toisaalta se reaktio tuli jostain syvemmältä, suoraan tunteista. Tää ihminen kulkee pyörällä ja haukkuu luultavasti vain sen takia että tietää pääsevänsä pakoon seurauksia. Seuraavalla kerralla aion kyllä mennä pyörän eteen ja kysyä mikä saatana sen ongelma on. Anteeksi kamala kielenkäyttö mutta en oikeasti ymmärrä mikä saa ihmisen haukkumaan pientä viatonta lasta. 

Tänään menossa kp15 ja ovulaatiota ei näy. En saanut netistä varattua aikaa lääkärille joten laitoin huomisaamulle yhteydenotto-pyynnön joten enköhän saa huomenna varattua ajan. Alan olla jo nyt ihan loppu tähän kaikkeen säätämiseen. En jaksaisi oikeasti testata ja testata. Ärsyttää niin paljon. Ehkä joku kaunis päivä pääsen tekemään raskaustestin mutta tuskin ihan pian. Testaan ovulaation vielä huomenna, jos ei näy niin annan olla. En usko että se on voinut ennen kp13 olla. Aloitin testauksen silloin koska en oleta sen olevan aiemmin. Toki pieni mahollisuus siihenkin on. 

Huomenna takaisin töihin, onneksi on vain 3 päivän työviikko. Olen tyytyväinen silti että olen töissä vaikka se kropan päälle käykin. Kaikille lukemaan eksyneille erittäin hyvää viikkoa. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti