keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Välikatsaus

Arkeen on tullut uusi rytminsä, varsinkin työpäiviin. Poika ei enää oikein nukahda päiväunille joten teimme päätöksen että nukkuu, jos nukkuu. Ettei viitsitä pakottaa unille. Poitsu on nyt välillä nukahdellut rattaisiin ja nukkuu niissä sitten jonkun 10-45 minuuttia. Niillä sitten mennään. Luonnollisesti tämä sitten helpottaa iltoja koska lapsi on todella väsynyt. Toki edelleen saattaa nukahtamiseen mennä jopa 40 minuuttia. Pääasia että hänet saa nukahtamaan omaan sänkyynsä. 

Sunnuntaina päivällä nukutin päiväunille melkein tunnin. Hänen nukahdettua askartelin tarrataulukon. Siihen laitetaan aina tarra kun nukahtaa ja nukkuu omassa sängyssä koko yöunet. 

Maanantaina yritin nukuttaa jonkun 45 min ja sitten luovutin. Illalla oli tosi vaikeaa, en saanut häntä nukahtamaan omaan sänkyynsä illalla niin otin sitten viereen. En reagoinut mihinkään ellei ollut ihan sängyn reunalla tai pomppinut päällä. Silti jaksoi riekkua jonkun 45 minuuttia. Ei kamalammin naurattanut sekään tilanne.

Eilen oli ensimmäinen päivä kun annettiin suorilta olla hereillä sitten loppupäivä. Tai oli hän hetken sängyssä mutta kun ei asettunut niin sai tulla pois. Tänään hän nukahti rattaisiin ja nukkui ruhtinaalliset 45 minuuttia. Eilen oli paljon väsyneempi kuin tänään. On kuitenkin rauhallisempi kuin mitä ennen on ollut päiväunien jälkeen. Eli tavallaan ihan mukavaa että ei ole ihan kokoajan liikkeessä. 

Työssäni kohtaan välillä todella ärsyttäviä ihmisiä. Olen onneksi kuitenkin sujuva asiakaspalvelija ja pystyn ratkaisemaan ongelmatilanteet hyvin. Se vain pistää mun hermot välillä todella koetukselle ja kotiin tullessa ärsyyntymiskynnys on matala. 

Onneksi alkaa pääsiäisloma. :) 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti