perjantai 20. huhtikuuta 2018

Mitä kuuluu vai kuuluuko mitään

Heipparallaa ns.pitkästä aikaa. En yleensä tykkää pitää näin pitkiä välejä postauksilla koska itse pidän blogeista jotka päivittyvät about kolme kertaa viikossa. Joten mua harmittaa että tälleen vaan tässä arjen tuoksinassa välillä käy ettei kerkeä tai jaksa tulla kirjoittamaan. Nyt on kuitenkin lähes viikko edellisestä. Pitää vähän yrittää skarpata nyt!

Viime kirjoituksessa odottelinkin jo menkkoja ja uuden kierron alkua. Niitä sitten odoteltiinkin pitkälle tätä viikkoa. Se on hyvä että luteaalivaiheen pituudeksi tuli jopa 12 päivää ja kierron pituudeksi 29 päivää. Tosin maanantaina aloin epäillä että niillä luontaistuotteilla on jotain tekemistä asian kanssa ja jätin ne tauolle. Ehdin jo tiistaina iltapäivästä tehdä negatiivisen raskaustestinkin ja sitten keskiviikkona illalla ne vihdoin suvaitsivat alkaa. Eli nyt on menossa sitten YK4! Ja ensimmäistä kertaa lähes koko kierron alusta luontaistuotteet joten katsotaan mitä niillä saadaan aikaan. Toivottavasti nopeampi ovulaatio! 

Tänään oli niin ihanan lämmin päivä. Kaiholla katselin ulos ikkunasta auringon paistoon ja odotin että työt loppuu. Jouduin vielä kaupassa käymään mutta sitten pääsin nautiskelemaan ulkoilmasta. Lähes heti kun pääsin kotiin niin lähdettiin sitten ulos koko porukalla, koirakin otettiin mukaan. Käytiin rantaa ihastelemassa ja myös leikittiin hetki puistossa, koiran kiltisti odottaessa. 

Harmittaa ettei vieläkään kunnolla lämpene, jo huomenna alkaa ilmeisesti joku kylmempi jakso. Ei siis kamalan kylmä mutta kylmä kuitenkin kun eletään huhtikuun loppua. Mutta kyllä se kesä sieltä tulee pikkuhiljaa, aivan varmasti. :)

Olen jo pikkuhiljaa alkanut suunnitella meidän kaksivuotis synttäreitä ja saanut päätettyä teeman. Lisäksi käskin mun miehen varata mulle tatska-ajat koska minä, hullu kun olen, haluan lisää! Ja haluan kokonaisen hihan. Oikeesti. Taidan olla vähän vajaa kun haluan uudestaan siihen kidutustuoliin ja vielä vähintään neljäksi eri kerraksi. :D

-m-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti