tiistai 20. maaliskuuta 2018

YK 3

Tekisi mieli vaan hajota ja itkeä. En tiedä onko fiksua edes kirjoittaa tätä tässä mielentilassa. Menkat itsessään eivät harmita mutta se että kierto oli vain 25 päivää ja se että luteaalivaihe oli armottoman lyhyt ja sillä ei raskauduta. Edellisessä kierrossa luteaalivaihe oli 11 päivää eli sillä hilkulla ja nyt se oli vain 10 päivää. 

Voin sanoa suoraan et mua pelottaa. Mietin kokoajan että tästäkö on ollut kyse aina. Tämänkö takia en tule raskaaksi kovin helpolla. Onko aina ollut sama ongelma ja en ole vain tiennyt siitä. Koska mulla ei ole tietoa. En muista vuonna 2010 tehdyistä ovulaatiotesteistä mitään enkä muista olenko silloin saanut edes kunnon plussaa niihin. Olin niin nuori ja huithapeli et saatoin olettaa haamuakin plussaksi. Ehkä silloinkin oli tämä sama juttu mutta lisäksi myös silloisen miehen siittiöt olivat huonot. Ehkä siksi emme koskaan saaneet lasta. Loppujen lopuksi hyvä niin.

Tavallaan tyhmää että panikoin. Saatiinhan me jo yksi raskaus aikaiseksi ihan luomuna. Miksei saataisi toistakin. Siihen meni kyllä 10 kk. Mutta voihan silti olla mahdollista. Mutta sitten taas mietin sitä että entä jos kävi vaan tosi hyvä tuuri. Jos silloin vaan sattui olemaan parempi luteaalivaihe. En tiedä, ja se tekee mut hulluksi. 

Joka tapauksessa toiveet helposta raskautumisesta on nyt heitetty romukoppaan. Testaan nyt ovulaation tästä kuusta ja jos taas luteaalivaihe on armottoman lyhyt, varaan lääkärin ja toivon saavani reseptin sen vaiheen pidentämiseen. En nimittäin näe syytä odotella jos ongelmaan on helppo ratkaisu. Luulisi tavallisen terveyskeskus-lääkärinkin ymmärtävän et turhaa kiduttamista olisi pistää mut odottamaan vuoden et pääsen lapsettomuuspolille joka määrää sen saman lääkkeen minkä hän voi itse määrätä. En tiedä. 

Joka tapauksessa. Kohdallani raskautta ei tarkoita oireet: vatsan nippailu, kohdunsuun tai kohdun alaosan vihlominen, hajujen aiheuttama etominen, lämmön nousu, lievä etominen, heikotus, rintojen sivujen kipeytyminen, itkuherkkyys eikä päänsäryt. 
Ajattelin tehdä itselleni listan mitä tuijottaa sitten kun alkaa ehkä toiveet nousemaan erinäisistä oireista. Kai se tästä. Seuraan tosiaan vielä yhden kierron ja jos luteaalivaihe on riittävä niin alan popsia gele royalea ja jos taas ei niin varaan lääkärin. Yksinkertaista. Eiköhän tämä tästä.

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti