perjantai 16. maaliskuuta 2018

Uusissa töissä, vähän jäissä

Töiden aloitus sujui aika hyvin. Olen viihtynyt joka päivä hyvin ja jopa kokenut päivät rentouttavina kun ei ole ollut fiilistä et tarvitsisi kymmenen silmäparia lisää eri puolille kroppaa. En hirveästi voi avata työtäni täällä mutta siihen liittyy paljolti tarkkailua myös mutta tarkkailu alue on tiskiltä eteenpäin. Hieman työkaveri aiheutti päänvaivaa koska ei osannut oikein kertoa kaikesta oleellisesta ja ei kuunnellut/ymmärtänyt kaikkia kysymyksiäni. Toisena päivänä paikalle tuli onneksi toinenkin työntekijä joka oli aloittanut edellisellä viikolla ja osasi hyvin neuvoa kaikessa. 

Ainoa ongelma töissä käymisessä on se etten oikein malta mennä nukkumaan ajoissa vaikka mun kannattaisi. Aina melkeinpä saan vain n. 6 tuntia unta mikä on liian vähän. Miehen kotoilu lapsen kanssa on sujunut aika hyvin lukuunottamatta yhtä iltaa. Olin juuri ottanut lapselta vaipan pois ja pyysin tuomaan uuden. Mies meni hakemaan ja oli normaalia pidempään makkarissa ja hiljaa. Kysyin et mikä kestää niin ei kuulemma ole enää vaippoja. Kyllä kirosin varmaan kaikki patoutuneet sanat ulos ja lähdin tarpomaan kauppaan räntäsateessa ja loskassa semmosta vauhtia että huhuh. Takaisin kotiin tullessa astuin sitten siihen ainoaan pissalätäkköön juuri kun mies sanoi että ei ollut tullut vahinkoja lattialle. Silloin alkoi savu nousemaan korvista eikä uni tullut senkään takia kun kävin niin kierroksilla. 

Mutta nyt on pojalla uusi sänky ja hän on siinä toista yötä nukkumassa. Ekana yönä poitsu nukahti siihen todella nopeaa, alle vartissa ilman että nousi. Päivällä nukahti päiväunille alle viidessä minuutissa. Nyt tässä illasta vain alkoi ravaaminen sillä aikaa kun olin suihkussa. Sanoisinko alle kymmenen kertaa takaisin vieminen riitti. Että kyllä se lapsi nukahtaa kun on tarpeeksi väsynyt. 

Tänään on kp22 eikä tuntemuksia kumpaankaan suuntaan. Luultavasti ne menkat sieltä ensi torstaina alkaa ja se on ihan ok. Mittasin kerran lämmöt jotka näytti sitä samaa kuin aiemmissa kierroissa että 36.8 mutta niinkuin olen oppinut, niihin lämpöihin ei voi luottaa. Joten katsotaan sitten ensi torstaina et jos ei tunnu alkavan niin haen sitten perjantaina testin. Mutta siihen asti oletan että menkat alkaa. Tämän kierron alkaessa pettymys oli yllättävän suuri joten päätin että nyt riittää se älytön kropan tarkkailu ja kaiken yli-analysointi. Aion odottaa tulevissa kierroissa vain menkkoja alkavaksi ja jos ne ei ala niin sitten testaan. PISTE.

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti