keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Systemaattista ignoorausta

Olen edennyt siihen pisteeseen etten enää edes jaksa ajatella kiertopäiviä. Testailen kuitenkin lääkärillä käyntiä varten ovulaatiota. Tarkistin äsken Flo'sta että mun kiertopäivä on nyt 15 ja aamulla ainakaan ei testi näyttänyt positiivista. Oli kuitenkin jo hieman tummempi että ehkä huomenna. Mutta ovulaation jälkeen en halua tuijottaa kroppaani.

Myös mun selkä on tällä hetkellä tulehtunut joten siltäkään osin en odota tältä kierrolta ihmettä. Huomenna soitan aamusta aikaa koska toi lämpötilaero on niin huomattava. Eilen illalla vielä mietin että onko kyse lihaskivusta mutta se että toi kohta on tulikuuma kertoo selkeästi tulehduksesta. En oikein ole positiivisella mielellä tänään. Selkä haittasi työntekoakin. 

Vappuaatto meillä meni mukavasti shoppaillessa itselleni vaatetta. Sitten käytiin isossa leikkipuistossa vähän seikkailemassa. Aurinkokin näyttäytyi ihanasti aamusta ja aamupäivästä. Käytiin myös citymarketissa missä ostin pojalle kahdet kengät. Umpikärelliset sandaalit ja sitten perus tarralenkkarit. Kiinnitin ostoksilla huomiota siihen että toinen jalka on toista hieman pienempi. Taidan varuiksi kysellä neuvolan tarkastuksessa et saako toinen jalka vielä toisen kiinni kasvussa. 

Eilen olimme vapputapahtumassa ihan lähialueella. Oli ihanasti kaikkea, livemusaa ja tekemistä lapsille. Meidänkin poika innostui juoksemaan muiden, isompien, lasten kanssa ja ekaa kertaa mua ei pelottanut että sattuu jotain. Ne tytöt osasi jotenkin ottaa huomioon et toinen on pienempi. 

Huomenna sitten eka "selkä" lääkäriin ja kuun puolessa välissä on sitten se gyne. Haluan saada tuon selän kuntoon mahdollisimman pian ja toivon että osuu hyvä lääkäri. :)


-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti