lauantai 5. toukokuuta 2018

O niinkuin Ovulaatio

Voisin luetella tähän nopeasti oireita ja merkkejä joista huomaan ovulaation tapahtuvan.


  • Menkkojen loputtua mulla alkaa pikkuhiljaa pistellä jommalla kummalla puolella alavatsaa. Näitä kutsutaan ilmeisesti nimellä munasolun kasvukivut, mikä kuulostaa aika huvittavalta. 

  • Limojen lisääntyminen. Tämä voi olla jopa aika häiritsevää välillä ja monesti joudun turvautumaan pikkuhousunsuojiinkin että ei tunnu siltä että housutkin kastuu. 

  • Akti tuntuu siltä kuin hepin päässä olisi jonkin sortin katupora tai moukari. :D Olenkin miettinyt että miksi evoluutio on tehnyt lisääntymisen noin perhanan kivuliaaksi

  • Rintojen sivut kipeentyvät. Ihan häiritsevästi. Esim suihkussa pitää olla varovainen että pestessä kroppaa ei vahingossakaan ole liian kovakourainen. 

  • Turpoan alamahasta raskaana olevan näköiseksi. Siis tosi paljon. Aivan kuin sisälläni olisi menossa jonkin sortin vappupippalot ja siellä olisi monta ihanaa vappupalloa jotka pyrkivät lävistämään ihon. 

Tottakai näiden lisäksi olen tässäkin kierrossa käyttänyt ovulaatiotestejä. Aamulämpöjä en jaksa mittailla. Odotan mielenkiinnolla lääkäriä puolentoista viikon päästä. Toivottavasti hän pystyy määräämään mulle paljon labroja että nähdään ettei niissä ole mitään syytä mikä aiheuttaisi vaikeuksia. Myös mielenkiinnolla odotan että onko tämä sellainen kierto mistä voisi raskautua eli kuinka pitkä luteaalivaihe mulle tulee. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti