keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Lyhyesti

Nyt tämmöinen nopea postaus. Olemme olleet nyt äidilläni kaksi päivää. Minulla ei ole omaa konetta mukana täällä ja siksi tämä viikko on aika hiljainen. 

Junamatka meni aika hyvin lukuunottamatta yhtä pikaraivaria minkä seurauksena mehukatti-välipalaa lensi pitkin taaperon ja äidin vaatteita, hieman junan penkille ja lattialle ja vieressä matkustavan kengälle. Onneksi vieressämme istui kahden pojan äiti joka ei ollut moksiskaan moisesta sotkusta. Itseä kyllä nolotti. Leikkipaikat molemmissa junissa olivat lähes tyhjillään ja saimme leikkiä rauhassa. Toisella kertaa leikkikaverina oli lähes samanikäinen tyttö joka olisi kovasti halunnut ottaa mun poikaa kädestä mutta eihän tämä uskaltautunut vaan veti kädet mahdollisimman kiinni kroppaansa. Hassu! 

Kävin eilen kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ja olo on tällä hetkellä super hyvä! Mikään paikka ei ole jumissa, ainoastaan hassusti on hieman kuin rankasti urheillut olo mutta se kuuluu asiaan. Suosittelen ihan jokaiselle jolla on esimerkiksi selkäongelmia käymään hoidossa! Sen voi tehdä myös raskaana olevalle ja se on super paljon tehokkaampaa ja pitkäkestoisempaa hyötyä tuovaa kuin hieronta. 

Tänään käytiin kirppiksillä ja löysin ihan kivasti vaatetta sekä itselle että pojalle. Löysin myös ihanat Nalle Puh lakanat. Kävimme lisäksi pienessä lastenvaateliikkeessä ja ostimme sieltä parit housut seuraavassa koossa. Mulla on se ongelma että mulla on koossa 92 pojalle tosi paljon yläosia, bodeja ja paitoja mutta housuja eikä yökkäreitä ole pahemmin. Kirpparilla oli yksi yökkäri kokoa 104 mutta ei näytä läheskään niin isolta joten taidanpa verrata sitä tänään meidän toisiin yökkäreihin. 

En näköjään osaa kirjoittaa lyhyesti! No mutta aion tässä lähiaikoina kirjoittaa meidän puhumisen opetteluista postauksen. Poika ei siis hirmuisesti puhu vielä ja olen nyt houkutellut opettelemaan sanoja vaivihkaa. Tämmöistä nyt tällä kertaa. Katsotaan jos ehdin jossakin vaiheessa kirjoittamaan uudestaan täällä olon aikana. En vain pidä kännykällä kirjoittamisesta joten joudun odottamaan sopivaa tilaisuutta livahtaa koneelle. :)

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti