keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Kylpyläreissu taaperon kanssa

Tänään kävimme Turun Holiday club Caribiassa uimassa. Emme olleet aiemmin koskaan käyneet siellä eikä ollut mitään hajua mitä odottaa. Kun saavuimme kävellen perille huomasimme lapun ovessa missä luki että kaksi vesiliukumäkeä on suljettu huollon vuoksi. Ilmankos olikin nyt hyvä tarjous mennä kun kaikkialle ei päässyt. Luulimme olevamme pääovella mutta emme löytäneet kuin portaat joten jouduin kysymään neuvoa mistä pääsee rattailla kylpylään. Avulias nainen osoitti meille pääovea meistä oikella muutaman metrin päässä, haha! Ja neuvoi myös missä hissit ovat. Oli siis pieni seikkalu löytää edes sinne kylpylän puolelle. 

Palvelu oli hyvää, mitä nyt mun maksuranneke ei toiminut yhtään. Onneksi sille ei suurempaa tarvetta ollut, huomasin vain että unohdin lapsen pyyhkeen kotiin ja hänelle piti vuokrata pyyhe. Uimassa viihdyimme kaksi tuntia, sitten poika alkoi olla aika levoton ja ryntäili sinne sun tänne eikä viihtynyt enää paikallaan. Siinä vaiheessa totesimme että stressitaso nousi liiaksi ja lähdimme saunaan ja pesuille. 

Uinnin jälkeen poika leikki hetken sisätilassa sijaitsevassa leikkipaikassa ja sitten menimme syömään. Söimme sivistyneesti ja terveellisesti Hesburgerissa. Otin pitkästä aikaa itsekin hampurilaisen mutta en kyennyt syömään sitä edes loppuun kun alkoi etomaan. Sitten käveltiinkin keskustaan linkkapysäkille ja suunnattiin kohti kotia. Tosin käytiin kaupassa vielä mistä ostin hiusvärin ja ovulaatiotestejä. Testasin niillä äsken haalean viivan joten huomenna uusi testi. Jotain hormoneja siellä ainakin on. :)


-m-

2 kommenttia:

  1. Mukavalta reissulta kuulosti. :) Tsemppiä tulevaan kiertoon ja pidän peukkuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mutta enemmän melkeinpä toivon sinne plussaa kuin itselleni <3

      Poista