maanantai 19. helmikuuta 2018

Home sweet home

Hellurei täältä lounasrannikolta. Kotiuduttiin eilen pojan kanssa ja aika nuhaisina. Saatiin jossakin kohtaa reissua joku flunssapöpö siis. En tosiaan kerennyt kirjoittamaan enää toiste tuolla äidilläni. Torstaina kävin pienen työnteon jälkeen veljeni luona juttelemassa ja katsomassa hänen kissanpentuaan. Illasta käytiin vielä Prismassa ja Nanson liikkeessä. Ostin sieltä paidan ja huivin itselleni kun olivat isosti alennuksessa. Perjantai-iltaa istuin hyvän ystäväni ja pojan kummitädin luona iltaa. Syötiin, juotiin pari siideriä, mässäiltiin ja kuunneltiin Radio Novan retroperjantaita. Oli ihana ilta, tosi rentouttava. Lauantaina kävimme sitten vielä hoplopissa riehumassa kummitädin kera. 

Eilinen junamatka meni ihan hyvin. Toki huomasi että hiihtolomaliikennettä oli aika paljon ja junat olivat aika täynnä. Onnekseni yksi kanssamatkustaja auttoi kantamaan laukun vaihdossa.

Poika rupesi mummulassa nukkumaan peitolla mutta nyt kotona se ei onnistu enää. Harmittaa että jätin toisen unipussin äidilleni. Mutta koitetaan sitten uudestaan kun saadaan tuo uusi sänky toimintaan. 

Mitäs minä vielä kertoisin. No nyt on kp 24. Sunnuntaina 11.2 sain tikkuun tosiaan ovulaation. Maanantaina tuntui kamalia kipuja. Sitten ei kahteen päivään mitään. Torstaina illasta alkoi sitten tuntumaan tuikkivia kipuja. Sen jälkeen niitä on tullut sitten vähän väliä. Varsinkin iltaisin ne huomaa. Mittasin lämmön ja se on 37.0. Koko pojan raskauden ajan minulla oli 36.9-37.1 astetta. Joten.. Toki se lämpö voi myös johtua tästä nuhasta mutta yhtään kuumeinen olo minulla ei ole vaikka normaalilämpö on 35,4. Voisin sanoa että mielenkiinnolla odotan lauantaita jolloin menkkojen pitäisi alkaa. Ainoa mitä odotan vielä on kipeät rinnat. Se on se mistä aloin pojan raskautta epäilemään. Tosin, viimeksi havahduin testaamaan vasta 5+3. Että jos olen raskaana niin sitten sitä oiretta voi varmaan hetken vielä odottaa. Saapi nähdä miten käy kun viikonloppu saapuu. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti