sunnuntai 5. elokuuta 2018

YK8

Niinpä niin. Eilen alkoi vuoto. Ei se sinäänsä yllättänyt koska PMS oireet olivat vahvasti läsnä heti aamusta. Kaikki kiukutti. Joitain muistiinpanoja tästä kuluneesta kierrosta.

Kp16 ovulaatio
Kp21 pahoinvointiaalto
Kp22 nälkä ja pahoinvointiaaltoja
Kp24 alavatsa vihloo
Kp27/kp1 pms oireet ja menkat

Eli jälleen joitain oireita jotka pienesti nostivat toiveita että ehkä tässä kierrossa mutta ne loppuivat siinä kp25 joten tiesin jo siitä ettei tärpännyt. Eli ei ollut mitään oiretta, varsinkin alavatsan vihlomisen puutos on yleensä ennakoinut menkkoja. Ainoastaan kemiallisessa raskaudessa oireet jatkuivat ihan vuotoon asti. 

Viimeksi raskauduin Yk9 joten katsotaan miten tässä vielä käy. En siis todellakaan oleta että samaan aikaan tärppäisi. Vaikka se olisi kyllä hirmu kätevää koska ensikengät osuisivat oikeaan vuodenaikaan ja muutenkin ulkoilukamppeet. Mutta niinkuin olen moneen kertaan todennut niin raskautumista ei voi etukäteen tietää, otan vastaan sen mitä tulee. Vaikka joutuisimme hoitoihin asti, se on silti ok. Tottakai toivoin nopeampaa raskautumista tällä kertaa mutta kunhan saisimme toisen ennen kuin poika täyttää 4. Se olisi ihanaa. <3 

Olen nyt ahminut silmillä eli lukenut hirmuista tahtia kirjaa nimeltä Ei kenenkään äiti - kertomuksia lapsettomuudesta. On ollut terapiaa tähän menkkamasikseen. Vielä kun nämä pms oireet hellittäisi niin kaikki tuntuisi taas paremmalta. Huomenna tapaan mun personal trainerin pitkästä aikaa. Kiva päästä kuulemaan palautetta. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti