keskiviikko 22. elokuuta 2018

2 viivaa ilman vauvaa

Luulin että nyt mennään kiertopäivää 19. Istahdin tänään töissä vessanpöntölle ja pyyhkiessä paperiin jäi limansekaista verta. Hetkinen. Mitä oikein tapahtuu. Katsoin kiertopäivän Flosta ja aloin ihmetellä mistä on kyse. Vuosin ensin hyvin niukasti, mietin kiinnittymisvuotoa koska olevinaan tunsin ovulaatio-oireita viikonloppuna. Tämän täytyy olla sitä. Wau, saanko vihdoin plussan. En arvannut saavani plussan heti tänä iltana. 

Selvisin töistä kotiin pelkän wc-paperin suojatessa vaatteita. Ei vuotanut läpi. Kotona laitoin siteen. Lähdin kaverille leikkitreffeille. Kaverin luona pohdin hänen kanssaan mistä voisi olla kyse. Hän sen ensimmäisenä keksi että voisiko olla kyse keskenmenosta. Mä tietysti ajattelin et eheii kaii.. Menkat tuli kyllä. Mutta ne oli kyllä lyhyet... ja niukat. Niin ja mulla oli hieman huonon olon aaltoja viime viikolla. Ja mun otsa kukkii.. Hmm. Sitten kävin siellä vessassa ja näin isoimman hyytymän ikinä. Ällötti. Paleli. Ahdisti. Lähdettiin lapsen kanssa menemään ja soitin raskaus-Gurulle. Niin viisas neljän lapsen superäiti joka tietää kaiken raskaudesta ja synnytyksestä. Ja yrittämisestä. Todellakin raskaus-Guru. Kysyin voiko testissä näkyä viiva jos kyse olisikin keskenmenosta. Kyllä pitäisi hailura ainakin näkyä. 

Kävin hakemassa halpistesti-liuskoja kaupasta ja kotona uutta pissahätää odotellessa, googlasin ja pohdiskelin. Viikkoja olisi mahdollisesti 6+3. Vajaa tunti sitten testiliuska vahvisti asian näyttämällä hailuraa toista viivaa. Aina ajattelin että kaksi viivaa nostaisi riemun pintaan. Vaan tästä plussasta ei tule vauvaa, ei edes sikiöö. Jonkin on täytynyt mennä pieleen jo aika alussa. Ei voi mitään. En voinut edes tietää tätä mitenkään ennen näitä oireita ja testin tekoa. Jos alan vuotaa verta, edes niukasti, kun menkkojen kuuluu alkaa, oletan niiden olevan menkat. En tiedä mitä ajatella. Pitäisikö testata aina päivää ennen menkkoja? Ei siinä olisi mitään järkeä. Sitä paitsi, nämähän menevät kesken jos ovat mennäkseen. Ei sitä voi estää. Toki jos olisin tiennyt tämän jo aiemmin, en olisi treenannut tai juonut iltapaukkua perjantaina. Vaan en tiennyt. 

Siinä se. End of story. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti