sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Tarvitsin tauon

Niin, siinä syy miksi en ole kirjoitellut tänne yhtään mitään. Olen monesti miettinyt että tulisin kirjoittelemaan mutta jotenkin ahdistanut pelkkä ajatus. Ja aika on tiukilla. Viime kirjoituksen jälkeen menkat alkoivat, tietenkin. Ja sitten totesin ettei viime kiertoa voi edes laskea yrityskierroksi koska en ole kotona kun ovuloin. Lähdin siis reissuun poikani kanssa itä-suomeen äitini luokse ja sen aikana ovulaatio tapahtui eli varsinaista yritystä ei pystynyt edes harrastamaan. 

Olen nyt kierron loppupuolella ja kunhan menkat tuosta alkavat niin aloitan greippimehun juomisen uudestaan. Myös d-vitamiinia pyrin lisäämään. Ystäväni raskautui mehu-kierrosta vuoden alussa ja sai tyttärensä viime kuun lopussa. Ihana pieni kirppu, syntymäpaino 2775. Sain häntä käydä viime keskiviikkona ihastelemassa. 

Olen nauttinut aurinkoisista syyspäivistä ihan täysillä. Niin ihanaa kun on viileä mutta aurinko lämmittää. Eilen täällä oli kyllä jopa liian lämmin. Olen melkein kaikki talvivarusteetkin laittanut esille. Toivon niin paljon että tänne sataisi tänä tulevana talvena lunta. Nautin lumesta niin paljon. Muistan lapsuuden kodista jopa metrin korkuiset kinokset ja tykkylumipuut. Välillä täällä puolen suomea itkee sydän verta kun maahan saattaa sataa hyvällä tuurilla muutama sentti lunta mutta sekin sulaa pian pois, jäljelle jää vain loska, jos sitäkään. Ei auta kuin toivoa parasta. Onneksi menemme äidin luokse käymään tammikuussa että saamme nähdä viimeistään siellä lunta. 

Tulen tänne taas kirjoittelemaan lähipäivinä kun uusi kierto starttaa. Pitkästä aikaa otetaan poppakonstit käyttöön kun haluaisin niin paljon saada kesävauvan, tai oikeastaan, ylipäätään olla raskaana. ^^

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti