torstai 18. lokakuuta 2018

YK9

En ole varma monesko yrityskierto tämä on koska keskenmeno ja lomasta johtuva yritystauko sotki kuvioita jonkin verran. Mutta sovitaan että yhdeksäs. Pian on joulukuu ja yritystä tulee täyteen vuosi. Toivoisin niin paljon plussaa ennen sitä.

Kierto alkoi tosiaan tuossa maanantaina eli tänään on kp4. Menkat ovat hiipuneet lähes olemattomiin mutta onneksi nyt ei tarvitse stressata että ehkä olen taas raskaana vaikka menkat tulikin. Tarkoitan siis kun yleensä vuodan, tai siis ennen keskenmenoa edeltäviä valemenkkoja vuosin aina tosi paljon. Mutta ei se mitään. Yllättävää kyllä, vaikka mitään yritystä viime kierrossa ei tosiaan ollut, loppukierrosta tunsin aika koviakin alavatsakipuja. Ehkä jopa kovempia kuin yrityskierroissa. Mietin jo että onko mulla joku tulehdus mutta se menikin ohi alle vuorokaudessa. Liekkö jokin kysta ollut. 

Vielä maanantaina en muistanut ostaa greippimehua. Riensinkin heti tiistai-aamuna sitä ostamaan kun olin saanut pojan hoitoon. Sen jälkeen kotiin äkkiä ryystämään lasillinen ja d-vitamiinilisät päälle. Sitten lähdin kaverin kanssa katselemaan asuntoja, hän eroaa poikakaveristaan ja muuttaa samaan pihaan missä asun. Pääsemme ehkä jo huomenna siirtämään tavaroita. Olen iloinen että voin auttaa. 

Vihaan tätä ikuisuusflunssaa mikä mulla on päällä. Okei, vasta 8 päivää mutta tää aika kun en voi liikkua, on tuskaa. Koko kroppa huutaa että salille ja äkkiä, mutta ei. En vaan voi mennä ennen kuin happi kulkee normaalisti. Helpottaispa pian. 

Huomenna me mennään kaverin kanssa lastenkirpulle kiertämään. Hänen 3 viikkoinen neitokainen on myös mukana ja pojat pääsevät keskenään riekkumaan leikkipaikalle. Kyllä on vaan parasta että kirpparilta löytyy sellainenkin! Ja sitten kun kaksi aikuista niin toinen voi katsoa poikien perään sillä aikaa ku toinen kiertää. Ja pojat saavat purkaa energiaa toisiinsa. Ah! 

Olen tehnyt eilen ja tänään vapaaehtoisvuoron entisessä työpaikassa ja väsyttää aika lailla. Silti olen iloinen, menen ensi tiistaina työhaastatteluun ja toivon kovasti saavani töitä. Edes osa-aikaista. Eli ei aamuheräämiset haittaa, pitäisi vain oppia se että ei tartte valvoa. Toissayönä tosin meidän ihana alakerran naapuri aiheutti univaikeudet. Pitäisi varmaan hankkia korvatulpat kun mun unenlahjat on todella heikot verrattuna muihin perheenjäseniin. 

Olen tämän viikon vetänyt tätä mehua:

























Huomenna käyn etsimässä jotain halvempaa lidlistä, tosin en ole varma löydänkö sieltäkään. Onneksi supermarketissa oli tarjouksessa Tropicanat jos en löydä halvempaa. On nimittäin normaalisti aika tyyristä, melkein 4 euroa purkki. Nyt saa 3 eurolla. Mutta käyn eka katteleen sen lidlin koska kaverini raskautui ehkä osittain sen voimalla. :D Mitäänhän en voi sanoa varmaksi. 

Mies on tällä hetkellä nukuttamassa poitsua makkarissa ja kärsii seuraukset siitä kun päivärytmiä ei ole noudatettu. On aika vaikeaa ilmeisesti saada nukkumaan. Mitäpä meni säätään omiaan. Ei käy yhtään sääliksi. 

Mutta ehkä tässä on nyt tarpeeksi tekstiä tälle kertaa. 

-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti