tiistai 24. heinäkuuta 2018

Baby Jogger City Tour - käyttökokemus

Meidän yhdistelmien ratasosa hajosi jalkaosiosta jo viime vuonna ensimmäistä kertaa. En mainitse nyt yhdistelmien merkkiä koska en halua mustamaalata. Mutta sanoisin että jos löydät halvalla yhdistelmät plus turvakaukalon ja sen adapterin, mieti kaksi kertaa saako halvalla laatua. Mietin yksi päivä kaupungilla että varoitanko yhtä jolla näin samat yhdistelmät, mutta en viitsinyt kun ajattelin että ehkä mulla on vain maanantaikappale. Mutta olen ymmärtänyt että tällä merkillä monesti nuo ratasosat tuppaa olemaan huonohkoja. 

Jalkaosaa korjattiin vaikka millä tavalla, myös tavarakori jouduttiin uudestaan vahvistamaan, mutta nyt alkukesästä se jalkaosa hajosi ihan totaalisesti. Jesarin avulla se olisi ehkä mennyt vielä hetken mutta mun pojalla taittui jo jalat kun alkoi olemaan ahdaskin se istuin. Joten eikun uusia rattaita etsimään. 

En oikeastaan mitään arvosteluja sen kummemmin etsinyt. Lähinnä vain selasin nettikauppoja ja erilaisia rattaita ja niiden ominaisuuksia. Sitten yksi päivä työpäivän jälkeen astelin Turun Vauvatalo Johannaan testaamaan erilaisia rattaita että miltä ne tuntuu käteen. Siellä oli myös alennus matkarattaista. Ja niin siinä kävi että mä tilasin samalla käynnillä meille uudet rattaat. Eilen ne saapuivat liikkeeseen noudettavaksi ja hain ne mahdollisimman pian koska aioimme viettää koko päivän Ruissalossa vanhempieni kanssa. 

kuva lainattu netistä
Tilasin ne värillä jonka tiedän sopivan meidän pojalle todella hyvin. Voi olla että joskus kaduttaa värivalinta, jos saammekin tytön, mutta se on sitten sen ajan murhe. Lapsi viihtyy näissä todella paljon paremmin! Se on ollut suuri plussa. Ennen rattaissa alkoi samantien julmettu raivari, niissä oli selvästi epämukava olla. Tiedän mitä suurin osa ajattelee; onpa pienet renkaat! Totta, ne näyttävät pieniltä mutta kulkevat hyvin hiekka- ja sorateillä, jopa juurakossa. Ei niin mitään ongelmaa. Ainoastaan syvään rantahiekkaan meno tyssäsi. Mutta niin olisi tyssännyt isoillakin renkailla. Eturenkaat saa lukittua. Tavarakoriin on totuttelua koska yhdistelmissä oli tosi iso kori. Kuomu on helppo eikä kiukuttele mihinkään suuntaan. Selkänojan saa laskettua ja nostettua helposti. Parasta näissä on kuitenkin tämä:

kuva lainattu netistä
Ihan ylivoimaisen helppoa laittaa kasaan ja avata taas rattaiksi. Painat yhdestä napista ja vedät kahvasta, sitten vielä työntöaisa samaan linjaan toisesta napista. Niin helppoa! Eikä tosiaan vie tilaa paljon yhtään. Tänäänkin mentiin salille koko porukalla ja taitettiin kasaan rattaat, kannoin sen vaan kädessäni pukkariin ja laitoin penkin alle. Hyvin mahtui! Jos jotain negatiivista niin lapsen on tosi helppo saada 5-pistevöiden olkaremmi irti kylkiremmistä. Mutta sekin voi olla vaan nopeasta vöiden laitosta kiinni, en ole tarkemmin tutkinut vielä. 

Jos nyt jotenkin tiivistää tämän: näppärät ja kompaktit. :)


-m-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti